Stel je account in
Werk samen met je boekhouder
Hoe kan ik mijn boekhouder toegang geven tot mijn documenten?
Hoe kan ik mijn boekhouder toegang geven tot mijn documenten?

Je boekhouder uitnodigen voor onze gratis, veilige boekhoud-interface is heel gemakkelijk!

Isabel Senden avatar
Geschreven door Isabel Senden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil jij je boekhouder makkelijk toegang geven tot jouw documenten in Accountable, zodat hij of zij jouw documenten kan valideren, je belastingaangiften kan genereren en je het advies kan geven dat je verdient? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Om je boekhouder toegang te geven tot je documenten in Accountable, ga je naar het menu van je mobiele app en klik je op 'Delen met je boekhouder'. Er opent dan een nieuw scherm met een knop genaamd 'Delen met je boekhouder'.

Nadat je op deze knop hebt geklikt, kom je in het 'boekhouders'-scherm terecht, waar je gemakkelijk kunt zien welke boekhouders aan je account zijn gekoppeld. Om een (nieuwe) boekhouder toe te voegen, kun je klikken op 'Voeg je boekhouder toe', waarna een pop-up zal openen, waar je het e-mailadres van je boekhouder kunt invullen.

Klik simpelweg op 'Delen' en je boekhouder zal een uitnodiging ontvangen om je documenten te bekijken in onze boekhoudinterface: Accountable Expert.

Heb je vragen over het delen van je documenten met je boekhouder? Aarzel dan niet om ons te mailen op support@accountable.eu of stuur ons een bericht in de chat!