Is het veilig om mijn bankrekening te verbinden?

Ja, jouw veiligheid is onze grootste zorg.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

We gebruiken de meest strikte regels om jouw gegevens te beveiligen:

• Alle gebruiksgegevens worden op een beveiligde privéserver opgeslagen die volledig beheerd wordt door Accountable. Banktransacties worden daarnaast bewaard door onze partner Budget Insight, een gereguleerd betalingsinstituut.

• Alle gegevensoverdrachten tussen de app en de server zijn versleuteld door middel van het HTTPS-protocol (dat ook gebruikt wordt bij online banking, e-commerce, etc.)

• Wachtwoorden zijn gehasht en gezouten.

• Alle backups zijn versleuteld en Accountable deelt je data nooit met derde partijen.

Accountable heeft geen toegang tot je bankgegevens, noch slaan we je bankgegevens op.