Ik kan mijn bankrekening niet koppelen, want na het tekenen, blijft het eindeloos laden
Ik kan mijn bankrekening niet koppelen, want na het tekenen, blijft het eindeloos laden

Dit probleem treedt soms op als je Chrome as standaardbrowser hebt

Isabel Senden avatar
Geschreven door Isabel Senden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt geen verbinding maken met je bankrekening, omdat na het tekenen in je bank-app, een oneindige loader verschijnt?

Dit is een probleem dat zich soms voordoet wanneer je Chrome als je standaardbrowser gebruikt. Het goede nieuws is dat je het probleem eenvoudig kunt oplossen door een nieuwe browser te downloaden (zoals Firefox) en deze als standaardbrowser in te stellen.

Op Android doe je dat door te gaan naar Instellingen -> Apps -> Zoek het browser -> Klik op Browser-app -> Selecteer het nieuwe browser als je standaardbrowser.