Exporteer je gegevens

Exporteer ze waar en wanneer je wilt, ze zijn immers van jou

Isabel Senden avatar
Geschreven door Isabel Senden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hebben Accountable ontworpen zodat jij je gegevens altijd onder controle hebt 😃

Je zult waarschijnlijk ook buiten de app toegang willen krijgen tot je gegevens. Misschien wil je ze delen met je vertrouwde boekhouder of een persoonlijke analyse doen op Google Sheets. Daarom hebben wij een exporteer-functie gelanceerd om dat mogelijk te maken.

Dus, hoe exporteer ik mijn data?

Ga naar je menu en klik op 'Exporteer je data'.

Selecteer de periode die je wilt exporteren en voeg, als je wilt, PDF's toe. Je ontvangt een link met een zip-bestand in je e-mail.

Wat zit er precies in de export?

In de export, in de vorm van een .xlsx file, zit:

1. Alle transacties die je op je professionele rekening gedaan hebt

2. Al je verkoopfacturen, inclusief foto's

3. Al je bonnetjes en aankoopfacturen, inclusief foto's

4. Een lijst met al je klanten en leveranciers

Is het bruikbaar voor mijn boekhouder?

Jazeker, de export bevat alle gegevens die nodig zijn om de boekhouding te doen.

Als je voor de rest nog vragen hebt, twijfel niet om ons een berichtje te sturen in de chat of via e-mail op support@accountable.eu