Stel je account in
Werk samen met je boekhouder
Kan ik jullie app samen met mijn boekhouder gebruiken?

Ik wil mijn boekhouder niet verlaten voor een app waar ik nog nooit van gehoord heb.

Isabel Senden avatar
Geschreven door Isabel Senden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uiteraard! Accountable werkt perfect in combinatie met je boekhouder.

We hebben deze app ontwikkeld zodat je het werk dat je waarschijnlijk al voor je boekhouder doet, kunt automatiseren. Bonnetjes zoeken, facturen bijhouden, banktransacties linken, noem maar op.

Kortom, we willen voorkomen dat je je zondagen aan het eind van elk kwartaal moet verpesten door bergen aan administratie.

Daarnaast bieden we een up-to-date zicht op je belastingen en het beheer van je belangrijkste belastingverplichtingen. Vervolgens kun je ons gebruiken om al je gegevens, in een keer, naar je boekhouder te exporteren.

Zo ben je helemaal klaar voor het einde van het kwartaal en de jaarafsluiting.

Nieuw: Je kunt je boekhouder nu ook vragen om ons nieuw platform te bezoeken. Daarmee kan hij alle documenten die je in Accountable hebt gestoken, evalueren. Voor meer informatie, klik hier!