Verwijder of bewerk een klant

Want gegevens kunnen doorheen de tijd veranderen

Agata avatar
Geschreven door Agata
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je informatie over een klant wijzigen of verwijderen uit je klantenlijst?

We leggen je uit hoe je dit op een makkelijke wijze zelf kunt doen.

Vanuit de app

1) Ga naar je startscherm

2) Klik op 'Klantenlijst'

3) Kies/zoek de klant die je wil bewerken/verwijderen

4) Om een klant te bewerken, swipe je de klant naar links en klik je op het groene pictogram. Om een klant te verwijdere, swipe je de klant naar rechts en klik je op het rode pictogram (vuilnisbakje)

Vanuit Accountable web

1) Ga naar je inkomstenscherm

2) Klik op 'Klanten'

3) Klik op de klant die je wil bewerken of verwijderen

4) Om een klant te bewerken, wijzig je de gegevens direct in de verschillende velden. Om een klant te verwijderen, klik je op 'verwijderen'

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via chat of per e-mail: support@accountable.eu