De verbinding met mijn bankrekening werd verbroken. Hoe kan ik hem opnieuw verbinden?
De verbinding met mijn bankrekening werd verbroken. Hoe kan ik hem opnieuw verbinden?

Kan gebeuren! Hier leggen we uit hoe je het probleem oplost.

Isabel Senden avatar
Geschreven door Isabel Senden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Geen probleem, kan gebeuren! πŸ˜‰

De verbinding tussen bankrekeningen en applicaties verloopt nog niet altijd even foutloos. Meestal ligt het probleem bij kleine veranderingen aan de kant van de bank.Β

We hebben een makkelijke procedure ontwikkeld waarmee je je bankrekening opnieuw kan verbinden.Β

Ga naar je instellingen en klik op 'Koppel Jouw Bankrekening'.

Van daaruit navigeer je naar 'update je bankverbinding' en volg je het proces. Je bank zal opnieuw verbinden met de app.
​

Werkt het nog steeds niet?

Heb je problemen met je bankrekening?
Neem dan contact met ons op in de chat of via e-mail op support@accountable.eu.