Je verkoopfacturen maken en beheren
Voeg een artikel toe aan je factuur

Het is net zo makkelijk als het toevoegen van een klant

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een factuur aanmaakt, moet je eerst een klant toevoegen voordat je artikels begint toe te voegen. Als je je klant eenmaal hebt toegevoegd, zal een knopje met 'voeg een lijn toe' verschijnen, die je naar de pagina zal sturen waar je de details van je artikel, zoals eenheidsprijs, hoeveelheid, en btw-percentage, kunt toevoegen. Je moet ook aanduiden of het om goederen of diensten gaat.

De app onthoudt je artikels, zodat je artikel al zal verschijnen zodra je de eerste letters ervan intypt. De prijzen en btw-percentages zullen automatisch worden aangevuld.

Laat het ons zeker weten als dit niet duidelijk was. Wij zijn er om het product te verbeteren.