Beheer en optimaliseer je professionele uitgaven
Voeg bonnetjes waar en wanneer je maar wilt toe!

We hebben verschillende manieren om je bonnetjes te importeren

Isabel Senden avatar
Geschreven door Isabel Senden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je. 👍

Probeer onze nieuwe Dropzone

Je kunt je bonnetjes uploaden in onze nieuwe Dropzone, waar je het bestand simpelweg in het juiste vakje sleept. De uitgave zal daarna automatisch in je app verschijnen, jij hoeft hem alleen nog te valideren!

E-mail - een oude, maar gouden optie

Je kunt gewoon je PDF's naar kosten@accountable.eu sturen. Je kunt zoveel PDF's toevoegen in de mail als je wilt en je bonnetjes zullen direct verschijnen in je kosten-scherm.

Om er zeker van te zijn dat alle informatie die onze herkenningssoftware heeft aangevuld, klopt, moet je het bonnetje wel nog even valideren in de app.

Let wel op: je moet dat mailtje wel vanuit het e-mailadres sturen waarmee bent ingelogd in de app, zodat we weten dat jij het bent.

We kunnen ook documenten uit je Dropbox of Google Drive ophalen.

Je kunt een PDF uit eender welke cloudservice importeren door in je kosten-scherm op het plusje op 'PDF opladen' te klikken.

Als je een iPhone hebt, vraagt hij je misschien om toegang tot cloudservices te activeren. Doe dat door naar Bladeren ➡️ Locaties ➡️ Bewerken te gaan en Dropbox, of een andere service die je wilt gebruiken, te activeren.

Heb je hulp nodig? Wij staan voor je klaar.
Stuur een mailtje naar support@accountable.eu