Voeg je eerste bonnetje toe

We houden van bonnetjes

Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hebben Accountable ontwikkeld zodat het je voornaamste plaats is om je bonnetjes en facturen te bewaren 🗂

Waarom nog DropBox of Scanbot gebruiken, als je ook een app hebt die al je bonnetjes automatisch in de juiste categorie steekt én je vertelt hoeveel belasting je moet bevoorraden voor het einde van het jaar?

Het is makkelijk: je kunt je bonnetjes en facturen vanuit verschillende bronnen importeren.

Je kunt ze importeren vanuit:

• De camera in je telefoon, een snelle scan en je bent klaar voor vertrek;

• De galerij op je telefoon, waar je waarschijnlijk al je oudere foto's zult terugvinden;

• Toepassingen die verbonden zijn met je telefoon, upload bijvoorbeeld PDF's vanuit DropBox, Drive, etc.

• E-mail, stuur ons je documenten via expenses@accountable.eu (vanuit het e-mailadres dat je gebruikt in de app) en wij zullen het in de app importeren (het aantal documenten per e-mail is ongelimiteerd ).

• Via onze nieuwe Dropzone, waar je ze simpelweg in het juiste vakje kunt slepen, vanuit je computer

Welke informatie halen wij uit je bonnetje?

Wij halen de verkoper, datum en relevante bedragen zo goed als we kunnen uit je bonnetje. Op basis daarvan plakken we er een boekhoudcategorie aan vast.

We werken er altijd aan om de herkenningssoftware te verbeteren, dus voel je vrij om ons te laten weten wat we beter kunnen doen.

Waar staan mijn documenten opgeslagen? Is het veilig? Kan ik er gemakkelijk toegang tot krijgen?

Al je documenten staan opgeslagen op onze servers, die in Frankrijk staan. Er wordt dagelijks een back-up van gemaakt.

Je kunt op elk moment toegang krijgen tot je documenten door ze te exporteren naar je e-mail. Dat kun je doen door op 'exporteer je data' te klikken in je menu.

Kan ik mijn bonnetjes in één keer uploaden in plaats van één-voor-één?

Je kunt je bonnetjes in één e-mail naar kosten@accountable.eu sturen en wij zullen ze aan je account toevoegen.

We hebben ook een Dropzone gelanceerd, waar je je documenten snel en makkelijk kunt uploaden.

Wat is dat 'factuur'-vakje dat ik kan aankruisen in het scherm als ik een uitgave toevoeg, bewerk of valideer?

Dat vakje is er zodat je kunt aangeven of je een officiële factuur hebt voor de uitgave. In dat geval kun je namelijk je btw terugkrijgen. Zulke facturen zijn echter enkel geldig wanneer jouw btw-nummer erop staat.

Door het vakje aan te klikken, zal het vakje waarin je de hoeveelheid btw kunt aangeven, verschijnen.

Als je nog meer vragen hebt, laat het ons dan weten via chat of via e-mail op support@accountable.eu