Beheer onkosten betaald in cash

Ik betaal nog steeds heel vaak met cashgeld. Werkt Accountable dan wel?

Isabel Senden avatar
Geschreven door Isabel Senden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Geen probleem. Je kunt altijd betalingen toevoegen die je in contant, of via een andere methode, betaald hebt.

1/ Maak de uitgave aan & voeg een betalingsbewijs toe

Voeg de uitgave net als elke andere uitgave toe door op het plusknopje te drukken in je kosten- of bankrekening-scherm.

Voeg het bonnetje toe en zorg ervoor dat alle velden correct zijn. Het is belangrijk voor de berekening van je belastingen.

2/ Selecteer 'Koppel het resterende bedrag met cash' in het 'Koppel een betaling'-scherm.

Onderaan het scherm klik je op 'Koppel een betaling' en selecteer je de juiste optie in de lijst. Klaar is Kees!

Was het niet duidelijk? Stuur ons dan een berichtje in de chat of via e-mail