Beheer onkosten betaald met je creditcard

Ik doe veel betalingen met mijn creditcard. Werkt Accountable dan wel?

Isabel Senden avatar
Geschreven door Isabel Senden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Geen probleem. Je kunt altijd betalingen toevoegen die je in met je creditcard, of via een andere methode, betaald hebt.

1/ Maak de uitgave aan & voeg een betalingsbewijs toe

Voeg de uitgave net als elke andere uitgave toe door op het plusknopje te drukken in je kosten- of bankrekening-scherm.

Voeg het bonnetje toe en zorg ervoor dat alle velden correct zijn. Het is belangrijk voor de berekening van je belastingen.

2/ Selecteer 'koppel aan volgende kredietkaartoverzicht' in het 'koppel een betaling'-scherm.

Onderaan het scherm klik je op 'Koppel een betaling' en selecteer je de juiste optie in de lijst.

3/ Aan het einde van de maand zullen we al die uitgaven vergelijken met het totale bedrag dat je bedrag dat je betaalde aan je creditcard.

Als je bedragen niet kloppen, laten we je individuele transacties linken aan je creditcardbetaling.

Een snelle disclaimer: we werken aan een manier om dit op een meer geïntegreerde manier te doen. Stay tuned 😉.

Hulp nodig? Stuur ons dan een berichtje in de chat of via e-mail