Het linken van onkosten aan de banktransactie

Het lijkt erop dat mijn uitgave aan de verkeerde banktransactie werd gelinkt.

Isabel Senden avatar
Geschreven door Isabel Senden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dat kan zeker. Normaal gezien linken we je uitgaven automatisch aan de juiste banktransactie. Soms maken we echter een foutje. In dat geval kun je de uitgave handmatig aan een andere transactie linken.

Hoe? Open het 'Koppel een transactie'-scherm in het 'bewerk'/'maak uit uitgave'-scherm en kies de juiste transactie.

Onderaan je scherm kun je klikken op 'Koppel een transactie' en de juiste betaling uit de lijst aanklikken. Zo gedaan!

Toch nog twijfels? Geen probleem, we staan voor je klaar in chat en via e-mail