Wat als ik mijn account wil verwijderen?

Je gegevens zijn natuurlijk altijd de jouwe.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt nu je account verwijderen via je instellingen in de app of de webversie.

Als je jouw gegevens wilt verwijderen, moet je naar je instellingen gaan en kiezen voor "Verwijder account". Daarna wordt er nog een e-mail ter bevestiging naar je gestuurd en worden alle gegevens die gekoppeld zijn aan je account verwijderd, waaronder alle informatie met betrekking tot je bankgegevens.

Het is aangeraden om eerst nog een export van de nodige documenten te maken voor je het account verwijdert, zodat je zelf nog alle informatie hebt.

Heb je nog feedback voor ons? Des te beter, we maken altijd tijd vrij voor gebruikers die ons willen helpen een beter product te bouwen.

Stuur ons een berichtje in de chat of via e-mail.