Verander je van software?

Geen probleem. Overstappen is een eitje!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Geen probleem, Accountable heeft een gemakkelijke manier om al je gegevens in één keer te importeren

Staan al je documenten in een cloud? Of heb je ze op je computer staan? Je kunt ze eenvoudig importeren via onze Webversie (beschikbaar in PRO of tijdens je proefperiode).

De Webversie is opgedeeld in verschillende tabbladen. Degene die je zult gebruiken voor je import heten "Kosten" & "Inkomsten".

Je kunt meerdere documenten tegelijk importeren door een map of meerdere documenten in het roze vak te slepen. De app zal alle gegevens uit de bestanden proberen te lezen, maar we vragen je voor de zekerheid nog om alles te controleren, zodat er zeker geen fouten gemaakt worden.

Zodra je alles gecontroleerd hebt, kun je de documenten opslaan en vanaf elk device raadplegen. Goed om te weten: documenten die nog niet gecontroleerd zijn, worden niet meegeteld voor je belastingen.