Onze abonnementen
Hoe ontvang ik een factuur voor mijn betaling?

Dat is afhankelijk van waar je je abonnement hebt aangekocht!

Isabel Senden avatar
Geschreven door Isabel Senden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je je abonnement via onze website hebt aangekocht, staat je factuur al op je te wachten in je app, klaar om afgetrokken te worden!

Als je je abonnement via de Apple App Store hebt betaald, je zal geen factuur kunnen ontvangen en je zal geen btw op deze kosten kunnen terugvorderen. We nodigen je daarom uit om onze site te gebruiken voor je volgende abonnement, maar vergeet niet om je Apple abonnement op te zeggen, zodat het niet automatisch wordt verlengd. Als je nog binnen de deadline bent, kun je je Apple abonnement nu nog opzeggen, je geld terugkrijgen en vervolgens een abonnement nemen op onze site nemen.

Als je je abonnement via de Google Play Store hebt aangekocht, kun je de factuur één maand na je aankoop in Google Pay vinden! Daar vind je je verschillende abonnementen en kun je de factuur aanvragen.

Om ervoor te zorgen dat je btw-nummer op de factuur verschijnt, moet je de volgende stappen volgen:

• Ga naar je profiel in de Play Store,

• Klik op Bewerken in de sectie "Naam en adres",

• Schrijf in de tweede adresregel je btw-nummer,

• Klik op Bijwerken.