Hoe voeg ik mijn creditcard toe?

Je kunt creditcardafschriften eenvoudig coderen in de app om afzonderlijke transacties te beheren.

Simon avatar
Geschreven door Simon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je creditcardtransacties zijn meestal zichtbaar in slechts één enkele transactie op je huidige rekening.

Je kunt eenvoudig al je individuele creditcardtransacties in de app toevoegen en ze classificeren zoals andere banktransacties. Hier is hoe:

Maak een nieuwe creditcardrekening aan

• Maak eerst verbinding met het scherm "Bank" op Accountable web.

• Klik in dit scherm op +Toevoegen > creditcard

• Voer de naam van de rekening of creditcard in

• Upload je creditcardafschrift. Het systeem scant het document en haalt de afzonderlijke transacties op. Lees ons Privacybeleid.

• Selecteer "Controleren".

• In het volgende scherm kun je een transactie bijwerken, toevoegen of verwijderen

• Nadat je hebt bevestigd, zijn de transacties zichtbaar zoals op een normale bankrekening

Creditcardtransacties classificeren

Classificeer gewoon je transacties zoals bij elke andere bankrekening

Nog een creditcardafschrift toevoegen

Klik voor de volgende maanden op de knop "+ Een overzicht toevoegen" om nog een overzicht toe te voegen

Selecteer transacties die je wilt bewerken of verwijderen

Je kunt een transactie verwijderen door de transactie te selecteren en op "Verwijderen" te klikken.

Transacties handmatig toevoegen

• Klik op het 3-stippenmenu > Nieuwe transactie toevoegen.

• Voer vervolgens de leverancier + datum + valuta + bedrag in en valideer

• De transactie verschijnt als een enkele regel

Classificeer je creditcard maandelijkse afschrijving van je gewone rekening

Classificeer de maandelijkse creditcardbetaling vanaf je gewone rekening als "Creditcard reimbursement".