Hoe eerdere banktransacties importeren.

Je bent net begonnen met Accountable en je moet alle banktransacties toevoegen.

Eniola Desmet avatar
Geschreven door Eniola Desmet
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt banktransacties eenvoudig importeren vanuit het scherm Bank door een "Credit card" account toe te voegen en je transacties uit het verleden te uploaden.

1- je vorige banktransacties exporteren vanuit je bank-app

Exporteer al je bankgegevens van je bankrekening in .PDF- of .CSV-indeling.

2- Maak een nieuw "creditcard" account aan

• Maak eerst verbinding met het scherm Bank op Accountable web.

• Klik in dit scherm op +Toevoegen > creditcard

• Voer de naam van de rekening of creditcard in. Bijvoorbeeld: "Januari-Augustus 2023 transacties".

3- Importeer je banktransacties

• Upload je document met banktransacties (.PDF of .CSV). Het systeem scant het document en haalt de afzonderlijke transacties op. Lees ons Privacybeleid.
    ​

• Selecteer "Controleren".

• In het volgende scherm kun je een transactie bijwerken, toevoegen of verwijderen

• Nadat je hebt bevestigd, zijn de transacties zichtbaar zoals op een normale bankrekening