Voeg een nieuwe klant toe

Het gaat makkelijk & automatisch!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hebben geprobeerd om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat jij zo snel mogelijk je facturen kunt aanmaken 😉

Als je een nieuwe factuur aanmaakt, kun je op het 'Klant'-vakje klikken om een klant toe te voegen.

Dit zal je een lijst met bestaande klanten geven.

Als je een nieuwe klant wilt toevoegen, klik dan simpelweg op de 'voeg een nieuwe klant toe'-knop. Vervolgens zie je een scherm waarin je alle details kan toevoegen.

Als je klant een Belgische entiteit is (en dus geen particulier), duurt dit proces maar drie seconden. Je zou de klant namelijk moeten vinden door de naam in te vullen en op de correcte naam te klikken. Vervolgens zal de app, afgezien van uitzonderingen, automatisch het naam, adres en btw-nummer van de klant invullen.

Als je klant een particulier is of een entiteit/persoon die zijn bedrijf net is gestart, zal je de gegevens handmatig in moeten vullen.

⚠️ Voorzichtig: Als je niet zeker weet of je het vakje "vrijgesteld" voor een klant moet aanvinken, lees dan dit artikel.

Nog vragen? We staan altijd voor je klaar in de chat.